About us

Quick links

News

Contact 

Sharecom

Lieven Bauwensstraat 16, 8200 Brugge

Tel : 050 777 000 - Fax: 050 580 249 - Email: info@sharecom.be

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

Referenties

Vastgroep Degroote

 

Vastgroep Degroote is een 100% familiaal bedrijf waardoor de beslissingslijnen kort en krachtig zijn.

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring en de  onvoorwaardelijke inzet van 200 bekwamen medewerkers is Vastgoedgroep Degroote.

Uitgegroeid tot de referentie aan de middenkust.

Hotel Dukes' Palace

 

Hotel Dukes' Palace *****, voormalige residentie van de Bourgondische adel en het enige vijfsterrenhotel in Vlaanderen, is ideaal gelegen in het hard van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. 

De 110 kamer, waaronder elegante suites, luxekamers en ruime familiekamers, zijn één voor één subliem en combineren hedendaags comfort met authentieke elegantie uit de vijftiende eeuw.

Grand Hotel Casselbergh

Grand Hotel Casselbergh Brugge****, centraal gelegen naast de burg en op slechts 150 meter van de Grote Markt van Brugge, is de ideale uitvalbasis voor een bezoekje aan de UNESCO Werelderfgoedstad.

Dit unnieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt u terug mee naar een tijd van eclectische en adelijke sfeer.

Duvivier - Motronic

 

Duvivier-Motronic is een familiebedrijf, die reeds 90 jaar gespecialiseerd is in aandrijftechniek.

Het herstellen en verdelen van een breed gamma aan elektromotoren, motoreductoren, pompen, frequentiesturingen en de bijhorende toepassingen, vormt de corebusiness van het bedrijf.

Eurofins

 

Eurofins is 's werelds toonaangevende testlaboratorium voor Milieu - Food and Feed testing - BioPharma Product Testing en Foresics.

Eurofins zet een uitgebreide reeks van state-of-the-art analytische technieken in om steeds strengere kwaliteits- en veiligheidsnormen van haar klanten te ondersteunen.

Onze oplossing.

Philabex

 

In 1994 ontstond de CVBA Stealens, Van Den Berghe, Vrombaut, een advocatenassociatie die is uitgegroeid tot het huidige Philabex.

Twee decennia later is Philabex een vaste waarde aan de Brugse Balie geworden. Ze zijn gespecialiseerd in Handels- en Commercieel recht, Publiek recht, Brugerlijk recht, Fiscaal recht, Strafrecht, Arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Fertira

 

Fertira is een ambitieus, sterk groeiend productiebedrijf van hoog kwalitatieve
milieuvriendelijke meststoffen.

Sinds September 2016 is Fertira te vinden in de nieuwe gebouwen in de Bevrijdingslaan 8-10 / 8700 Tielt.

Onze oplossing.

westtoer.png

Westtoer

 

Onprem Exchange migratie naar Office 365 en een volledige overhaul van de netwerk en server infrastructuur.
Sharecom is ook voor deze klant een 2e lijnsupport bij problemen.
Onze consultants werken nauw samen met de interne netwerkbeheerders om nieuwe technologiën en verbeteringen in kaart te brengen en uit te rollen.

Jabbeke.jpg

Gemeente Jabbeke

 

De gemeente Jabbeke heeft beroep gedaan op Sharecom voor het opzetten van een Office 365 oplossing voor het e-mailverkeer.
Daarnaast werd ook heel de infrastructuur aangepast met een hybride verbinding naar het Infrax datacenter.