top of page

IT EN INFRA

Netwerken: de meerwaarde van Sharecom


Heeft u een keuze voor bepaalde computers en servers
gemaakt? Dan moet uw hardware ook keurig met elkaar kunnen praten. Veel netwerkproblemen komen door slechte bekabeling en slordig omgaan met netwerkkasten. Wij helpen u graag bij nieuwbouwprojecten om de optimale bekabeling uit te tekenen en eventueel ook uit te voeren. Een uitstekend presterend netwerk is een zaak van de juiste bekabeling (koper of het snellere glasvezel), verbindingen, protocollen, instellingen en de meest aangewezen switches en routers.


Een netwerk voor uw bedrijf zonder zwakke schakel


Een netwerk is maar zo sterk en betrouwbaar als zijn zwakste schakel. Daarom zorgt Sharecom ervoor dat elke schakel even sterk is, zonder zwakke plekken. Na een analyse tekenen wij samen met u een efficiënte netwerkinfrastructuur uit: lokaal, op meerdere locaties of via cloud computing. 

Een sterk netwerk is cruciaal voor de optimale werking van uw bedrijf of kmo.


Vakkundige installatie van uw netwerk met de beste materialen

Voor de installatie van uw netwerk gebruiken wij de beste materialen en geven wij de voorkeur aan glasvezel als dit nodig zou zijn voor uw project.
Sharecom heeft ook een interne elektricien die uw bestaande of nieuwe bekabeling kan voorzien. Bovendien maakt hij uw patchkast in orde volgens de regels van de kunst. 


De serviceformules van Sharecom houden uw netwerk in optima forma

Onze serviceformules garanderen een optimaal beheer van uw ICT-infrastructuur. Uw netwerk wordt 24/7 gecontroleerd op mogelijke problemen door onze monitoring services. Zo kunnen wij als er een probleem voorvalt die vroegtijdig signaleren en herstellen.

Wenst u ook te genieten van deze zekerheid? Neem dan contact op met onze salesafdeling, zij helpen u graag verder.
 

bottom of page