Consulting - consult bij sharecom

Professioneel advies op maat van uw bedrijf

Analyse en research

Sharecom analyseert uw bestaande infrastructuur. Wij luisteren naar de noden en bedrijfsprioriteiten die u aan ons communiceert en assisteren u bij de definitie van uw IT-behoeften. Daarna pluizen wij alle mogelijke scenario’s voor u uit. We onderzoeken, berekenen, analyseren en vergelijken de verschillende kosten en baten (ROI) om u een finaal professioneel en toekomstgericht advies te kunnen geven.

Consulting, zowel strategisch als technisch

Wij adviseren en begeleiden onze klanten omtrent vervangingen, uitbreidingen, technologische migraties, providerkeuze, optimalisatie van de IT-omgeving, netwerkbeveiliging,…. De noden betreffende nieuwe of bestaande hardware en software vertalen wij naar een totaaloplossing voor uw bedrijf. Hierbij houden wij steeds een kostprijsbewuste benadering voor ogen. Wij zoeken en streven telkens naar de beste, meest praktische en rendabele oplossing voor uw bedrijf. Sharecom werkt provider- en vendor-onafhankelijk. Transparantie en neutraliteit van onze voorstellen is troef!

Expertise, projectopvolging en projectbegeleiding

Veel bedrijven beschikken over een eigen IT-afdeling, die zich bekommert om het wel en wee van de IT-omgeving. Bij het opzetten van nieuwe projecten wordt de kennis, de ervaring, het inzicht en het oordeel van een externe, onafhankelijke expert geapprecieerd. Sharecom levert expertise bij IT-projecten en staat op uw vraag eveneens garant voor de opvolging en/of begeleiding ervan.

Design en engineering

Bij elke uitbreiding of nieuwbouw staan wij in voor de engineering van uw ambitieuze project. Wij tekenen voor u een architecturaal plan van alle IT-voorzieningen in uw bedrijf: computerlokalen, bekabeling,…. Wij werken samen met allerlei betrokken partijen (architect, aannemer, elektricien, telefoonleverancier, ...) zodat elk project succesvol wordt opgeleverd.

Keep in Touch

Volg ons via de sociale media

Sharecom Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle hoogtepunten.

schrijf je hier in