Cloud services - in de wolken met sharecom

Kosten besparen en efficiency verbeteren met Microsoft Office 365

Office 365

Wat is Office 365 voor bedrijven?

Het nieuwe werken? Daar is eigenlijk niets nieuws meer aan. Het nieuwe werken is namelijk gisteren al begonnen. Veel van de bedrijven in België zijn inmiddels overgeschakeld op een centraal gehoste IT infrastructuur en naar mogelijkheden om anytime en anywhere te kunnen werken.

Deskless medewerkers

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 40% van deze zogenaamde deskless medewerkers niet eens beschikken over een eigen bedrijfs e-mailadres, informatieportaal (ook wel bekend als intranet) of centrale documentenopslag. Hierdoor gaat er veel kostbare tijd verloren aan intensieve handelingen zoals het rondmailen van documenten, fysieke post, copy etc. En dat terwijl managers én medewerkers op de werkvloer juist grote behoefte hebben aan communicatie, informatie en interactie. Deze behoefte is tegenwoordig goed in te vullen met Office 365 van Microsoft. Deze online services stellen u in staat om zeer eenvoudig een IT infrastructuur in de cloud aan te bieden aan bv. vertegenwoordigers, wijkverpleegsters, accountmanagers, etc. zonder dat u wederom enorm moet investeren in uw IT infrastructuur.

Overstappen op Office 365

De primaire driver om over te stappen op Microsoft Office 365 is namelijk het drukken van kosten met behoud van functionaliteit. Office 365 stelt u zeer eenvoudig in staat om uw huidige IT infrastructuur te ontsluiten naar uw veld medewerkers. Zij zijn dan in staat om met bijna elk mobiel apparaat (smartphone, ipad, laptop etc) te kunnen communiceren met kantoor.

De grote voordelen hierbij zijn:

  •   Een daling van het aantal uren thuiswerk waarin bijvoorbeeld rapportages uitgeschreven moeten worden;
  •   Het afnemen van het aantal handelingen;
  •   Betere en centrale bereikbaarheid van uw medewerkers;
  •   Striktere scheiding tussen privé en werk;
  •   Laagdrempelig door transparante maandelijkse kosten en lage beheer kosten;
  •   Men beschikt over een document management systeem inclusief versiebeheer;
  •   Sterk verbeterde workflow mechanismen;
  •   Altijd een goede back-up;
  •   Gegarandeerde uptime;
  •   Per maand uit te breiden of op te zeggen en modulair in te zetten.

Sharecom is als Microsoft Office 365 partner gespecialiseerd om met u de mogelijkheden van Office 365 tot in detail uit te werken waardoor u binnen afzienbare tijd volledig of gedeeltelijk “in the cloud” aan het werk bent. Hierdoor kunt u zich weer richten op het meeste elementaire onderwerp binnen uw organisatie namelijk ondernemen!

Keep in Touch

Volg ons via de sociale media

Sharecom Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle hoogtepunten.

schrijf je hier in